top of page

Sriracha csirkeszárnyak Chimax módra

  • Szerző képe: Szőke Ákos
    Szőke Ákos
  • júl. 9.
  • 1 perc olvasás
Sriracha csirkeszárnyak Chimax Sriracha szósszal

🔥🌶 Receptötlet a bevállalós ízek kedvelőinek: Sriracha csirkeszárnyak Chimax Sriracha szósszal!


Ha imádod a tüzes falatokat, ez a recept neked szól! A Chimax Sriracha szósz nemcsak csípős, de gazdag ízvilágával tökéletes választás grillpartikhoz, hétvégi vacsorákhoz vagy egy baráti összejövetelhez.


🍗 Hozzávalók:

  • 1 kg csirkeszárny

  • 3 ek Chimax Sriracha csípős szósz

  • 2 ek méz

  • 2 gerezd fokhagyma

  • 1 ek szójaszósz

  • 1 ek olívaolaj


👉 Elkészítés:

  • Keverd össze a szószokat, mézet, fokhagymát és olívaolajat.

  • Forgasd bele a csirkeszárnyakat, majd pácold legalább 1 órán át.

  • Süsd előmelegített sütőben 200 °C-on kb. 35 percig, vagy grillezd ropogósra

  • Tálald friss zöldségekkel vagy sült krumplival – és élvezd a Chimax erejét minden falatban!




Comments


bottom of page