Sriracha csirkeszárnyak Chimax módra
- Szőke Ákos
- júl. 9.
- 1 perc olvasás

🔥🌶 Receptötlet a bevállalós ízek kedvelőinek: Sriracha csirkeszárnyak Chimax Sriracha szósszal!
Ha imádod a tüzes falatokat, ez a recept neked szól! A Chimax Sriracha szósz nemcsak csípős, de gazdag ízvilágával tökéletes választás grillpartikhoz, hétvégi vacsorákhoz vagy egy baráti összejövetelhez.
🍗 Hozzávalók:
1 kg csirkeszárny
3 ek Chimax Sriracha csípős szósz
2 ek méz
2 gerezd fokhagyma
1 ek szójaszósz
1 ek olívaolaj
👉 Elkészítés:
Keverd össze a szószokat, mézet, fokhagymát és olívaolajat.
Forgasd bele a csirkeszárnyakat, majd pácold legalább 1 órán át.
Süsd előmelegített sütőben 200 °C-on kb. 35 percig, vagy grillezd ropogósra
Tálald friss zöldségekkel vagy sült krumplival – és élvezd a Chimax erejét minden falatban!
Comments